fredag 7 september 2007

Vis av erfarenhet


I veckan var det min sjuårsdag på jobbet. Jag fick mycket passande en rolig bok om erfarenheter! Erfarenhetslexikon av Kjell Eriksson och Ola Karlsson ser till att du aldrig mer behöver gå på en nit bara för att situationen är ny för dig. Underhållande med små absurda anekdoter som speglar vår samtid. Finns på Designtorget.
Smakprov:

Bostadsannonser
Inger köpte en lägenhet med möblerbar hall och kan därför välja om dörrmattan ska ligga på längden eller tvären.

Mat
En bra erfarenhet att ta med sig i livet är att det inte är bra att steka bacon naken.

Rökare
En vanlig kommentar från rökare är "Jag kan sluta när jag vill". Erfarenheten säger att det är många som väntar med att göra det till sin dödsdag.

3 kommentarer:

Hemliga kockan sa...

Vad säger boken om att gå på utomhuskonsert och vara dunderförkyld? :)

Jenny sa...

kockan: den nyvunna erfarenheten säger att man blir frisk av euforin. :)

Anonym sa...

Ungdesign.se kallad [udps] är designtorget och din marknadsplats på nätet, en kreativ community för ny design! (Öppnade juni-2007) Här kan du som kreatör i alla åldrar gratis visa upp dig och dina saker och få dem bedömda på galleriet, eller sälja dem här på designtorget (på Ungdesign.se). Din sida kan du använda som en egen hemsida/CV. På [udps] kan du enkelt kommunicera och komma i kontakt med andra kreatörer, uppdragsgivare, samt få information om jobb/utbildning och händelser. Vi har idag 300-600st unika besökare varje dag. Exempel på saker som visas upp och säljs är design, kläder, teckningar, mode, uppfinningar, foton mm.